НЕКОТОРЫЕ ВОПРОСЫ СОПОСТАВИТЕЛЬНОГО ИЗУЧЕНИЕ АДЪЕКТИВНЫХ ФРАЗЕОЛОГИЧЕСКИХ ЕДИНИЦ (на материалах английского и каракалпакского языков) - Сапаров, С.П. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада инглиз ва қорақалпоқ тиллари адъектив фразеологизмлари қиёсий таҳлил қилинган. Шунингдек, тадқиқотлар ушбу йўналишда янги бўлиб хисобланади, сабаби замонавий лингвистикада шундай ишлар кам учрайди, айниқса, қорақалпоқ ва инглиз тилларининг қиёсланишида.