БАДИИЙ МАТННИ СЕМИОТИК ТАҲЛИЛ ҚИЛИШДА МАТНЛАРАРО ПАРАДИГМАТИК МУНОСАБАТЛАР - Саидова, Р.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Адабиётшуносликнинг тадқиқ манбаи бўлган бадиий матн бошдан охир белгилар тизимидан иборат. Ушбу мақолада бадиий матннинг семиотик таҳлили ва таркибидаги белги муносабатларининг матнлараро парадигматик муносабат ҳосил қилиши ёритиб берилган.