ЎЗБЕК ТИЛШУНОСЛИГИДА ПУБЛИЦИСТИК УСЛУБНИНГ ТАДҚИҚИ - Рахимова, М.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада ўзбек тилшунослигида публицистик услубнинг тадқиқи, ўзига хос жихатлари ҳақида фикр юритилди. Вақтли матбуот тили ва услуби бўйича олиб борилган ишларнинг мазмун-моҳияти атрофлича ёритиб берилган. Публицистиканинг вазифаси, жанрлари тадқиқи хақида маълумотлар келтирилган.