ЛУҒАТ МАҚОЛАСИ ВА СЕМАНТИК ТЕГЛАР МАЖМУИДАГИ МУШТАРАК ВА ФАРҚЛИ ЖИҲАТЛАР - Ахмедова, Д.Б.; Ҳамидова, И.О. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада тил корпуси учун ахборот манбаси бўла оладиган луғатлар, луғат мақоласининг тузилиши ҳамда бу маълумотларнинг корпус бирликларини теглашдаги имкониятлари тўғрисида фикр юритилган.