АРАЛ АПАТШЫЛЫҒЫНЫҢ ПАЙДА БОЛЫЎ СЕБЕПЛЕРИ - Абатов, А. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада Орол муаммосининг келиб чиқиши сабаблари ва Марказий Осиёда экологик муаммоларнинг келиб чиқиши, тоталитар тузумнинг аграр ислоҳотлари ва уларнинг оқибатлари ҳақида сўз этилади.