УЎК: 631.319.06 От-жем таярлаў цехлары шарўашылықта өним жетистириўдиң тийкары - Рамазанов, Б.Н.; Жумамуратова, В.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада Қорақалпоғистон Республикасида сутга мўлжалланган қора моллар учун марказлашган туман ем-ҳашак цехиниңг технологик жараёни таклиф этилган. Бу цехларда ем-ҳашаклар иссиқлик ва кимёвий ишлов бериш йўли билан тайёрланади. Бундай ем-ҳашакларни тайёрлашда қорамолларнинг кунлик рациони ҳисобга олинди.