ЖАМОАДА ШАХСЛАРАРО МУНОСАБАТЛАР ПСИХОЛОГИЯСИ - Ёзиев, Э. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада жамоада шахслараро муносабатларни ташкил этишнинг ижтимоий-психологик хусусиятлари ўрганилган. Муаллиф томонидан ўтказилган тадқиқотлар мазкур муаммони бугунги кунда ҳам чуқур ўрганиш кераклигини кўрсатади.