БЎЛАЖАК ИНГЛИЗ ТИЛИ ЎҚИТУВЧИЛАРИДА ГРАММАТИК КОМПЕТЕНЦИЯНИ ШАКЛЛАНТИРИШ БОСҚИЧЛАРИ - Жуманазаров, У.У. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада бўлажак инглиз тили ўқитувчиларида грамматик компетенцияни шакллантириш босқичлари, лингвистик топшириқларнинг ўзига хос хусусиятлари, когнитив, операцион-фаоллик, мотивацион ва рефлекцив мезонлар ҳақида сўз юритилган.