MOLEKULYAR FIZIKA VA TERMODINAMIKA ASOSLARIDAN NOSTANDART DARSLARNI MUSOBAQA SHAKLIDA TASHKILLASHTIRISH METODIKASI - Xujanov, E.B.; Baratov, J. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ushbu maqola umumiy oʻrta ta’lim maktablarida molekulyar fizika va termodinamika asoslarini oʻqitishda nostandart topshiriqlardan foydalanish hamda oʻqitish metodikasini takomillashtirishga qaratilgan.