Применение педагогических технологии в организации самостоятельной работы студентов (на примере преподавании курса астрономии) - Ембергенова, К. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада педагогик олий таълим муассасаларида талабаларнинг мустақил ишини ташкил этишда педагогик технологиялардан фойдаланиш (астрономия курсини ўқитиш мисолида) масаласи муҳокама қилинади. Шунингдек, "Икки қисмли кундалик", "Мунозара ўйинлари" ва "Ақлий хариталар" усулларининг имкониятлари тўғрисида материаллар берилган.