МАТЕМАТИКА ФАНИДАН ТЕСТ СИНОВИ НАТИЖАЛАРИНИ КЛАССИК ТЕСТ НАЗАРИЯСИ АСОСИДА СТАТИСТИК ТАҲЛИЛИ - Алимов, Д.М.; Дж.Эрмаматов, М.; Саттиев, А.Р.; Мирвалиев, З.З.; Сулаймонов, А.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада Қорақалпоғистон Республикасининг ихтисослаштирилган мактабларнинг 5-синфига ўқувчилар қабулида математика (таълим қорақалпоқ тилида олиб бориладиган гуруҳларда) фанидан ўтказилган тест синови натижаларининг таҳлили келтирилади.