ОРГАНИЗАЦИЯ ПОДГОТОВКИ И ПОДГОТОВКИ СТУДЕНТОВ – ФУТБОЛИСТОВ В УСЛОВИЯХ СДАЧИ ПРОГРАММЫ В ГОДИЧНОМ ЦИКЛЕ - Сейтмуратов, Т.Ш. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Футболчи-талабаларнинг машғулот жараёнини тайёрлаш ва режалаштириш жисмоний тарбия мутахассислиги ўқув жараёнининг асосий йўналиши ҳисобланади. Мақолада муаллиф футболчи-талабаларнинг машғулотларини турли параметрлар ва хусусиятлар бўйича таҳлил қилган. Талабаларнинг интеграл тайёргарлигининг асосий баҳолари жадвалларда кўрсатилган.