УМУМТАЪЛИМ МАКТАБЛАРИ РАҲБАРЛАРИНИНГ ПЕДАГОГИК ЖАМОАДАГИ ЗИДДИЯТЛАРНИ БАРТАРАФ ЭТИШ СТРАТЕГИЯЛАРИ - Саидов, А.Н. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мазкур мақолада умумтаълим мактабларидаги педагогик жамоа ўртасидаги зиддиятларни самарали бартараф этишнинг стратегияларига тўхталиб ўтилган. Шунингдек, педагогик жамоада вужудга келадиган зиддиятларни бартараф этиш учун раҳбарларда керак бўлган билим ва кўникмалар тизими баён қилинган.