ФИЗИКА ТАЪЛИМИДА ТИЗИМЛИ ЁНДАШУВ УСУЛИНИ ҚЎЛЛАШ САМАРАДОРЛИГИ - Рўзиева, Д.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада техника йўналишидаги олий таълим муассасаларида физикани ўқитишда тизимли ёндашув усулини ташкил қилиш имкониятлари ва самарадорлиги ҳақида фикр юритилади.