ЖАН ҲАЛАТТАҒЫ ҚУС ҲӘМ ҚЫЗ ТӘҒДИРЛЕРИ ҮНЛЕСЛИГИ, ЯМАСА ЖАС ӨСПИРИМ ҚЫЗДЫҢ ӨМИРГЕ ҚАЙТЫЎЫНА СЕБЕПШИ БОЛҒАН «ҚУСЛАР ҚАЙТҚАН КҮН» ҚЫССАСЫНЫҢ КӨРКЕМ-ТӘРБИЯЛЫҚ ТӘСИРИ - Ильясова, З. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Бу мақолада ўқувчиларнинг китобхонликка бўлган қизиқишини орттиришда болалар шоирлари ва ёзувчилари асарларининг роли ҳақидаги фикрлар баён этилган.