ЎЗБЕК ТИЛИНИНГ ХОРИЖИЙ ТИЛ СИФАТИДА ЎРГАНИЛИШИ ЖАРАЁНЛАРИ - Қораева, Б.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақоланинг мазмун-моҳияти, мақсади ўзбек тилини иккинчи чет тили сифатида ўрганиш муаммоларига ва бу жараённинг ўзига хос мураккабликларига бағишланади. Мақолада Россия Федерациясининг олий таълим муассасаларида ўзбек тилини иккинчи чет тили сифатида ўргатилиши билан боғлиқ ўқув дастурлари таҳлил қилинади.