INGLIZ TILINI O’QITISHDA YOZMA TILNI RIVOJLANTIRISH UCHUN KOMMUNIKATIV USULNI QO’LLASH - Habibnazarova, S. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Maqola ingliz tilini o’qitishning yozma nutq strategiyasi haqida. Yozma nutq to’rtta til qobiliyatlaridan biridir: o’qish, yozish, gapirish va tinglash. Yozma nutq unumli mahorat deb qaraladi, demak u tilni qabul qilish o’rniga ishlab chiqarishni o’z ichiga oladi. Maqolada yozuvning asosiy bosqichlari, tuzatishning etti usuli va o’qituvchilarning vazifalari berilgan.