ЎҚУВЧИЛАРНИ АХБОРОТ-ТЕХНОЛОГИЯЛАР СОҲАСИДАГИ КАСБЛАРГА МАҚСАДЛИ ЙЎНАЛТИРИШ - Эшдавлатов, Ф. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада ўқувчиларни ахборот-технологиялари соҳасидаги касбларга мақсадли йўналтириш, мактаб битирувчиларининг бандлигини таъминлаш, ахборот-технологиялари соҳасида юқори малакали мутахассислар тайёрлаш мамлакатимиз иқтисодиётининг ривожланишида муҳим омил эканлиги таҳлил қилинган.