ИНТЕГРИРОВАНИЕ МОДИФИЦИРОВАННОГО УРАВНЕНИЯ КОРТЕВЕГА-ДЕ ФРИЗА С НАГРУЖЕННЫМ ЧЛЕНОМ И ИСТОЧНИКОМ В ВИДЕ СУММЫ - Алланазарова, Т.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада тескари спектрал масалалар усули юкланган ҳадли ва қатор кўринишдаги манбали модифицирланган Кортевег-де Фриз (мКдФ) тенгламасини чексиз даврий функциялар сифатида интеграллаш учун қаралади.