ТУРКМАН ВА ҚОРАҚАЛПОҚ АДАБИЁТИДА НАВОИЙ АНЪАНАЛАРИ - Қурамбоев, К. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада Алишер Навоий ижодининг туркман ва қорақалпоқ мумтоз ҳамда замонавий адабиётига таъсири, шоирлар ижодининг ўзига хослиги, услубий ранг баранглиги, маҳорати, қиёсий аспектда ўрганилади.