НАЗАР ЭШОНҚУЛНИНГ «ГЎР ЎҒЛИ ЁХУД ҲАЁТ СУВИ» РОМАНИ БАДИИЙ ТАЛҚИНИ - Алламбергенов, К.; Алламбергенов, Ҳ. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада Назар Эшонқул “Гўр ўғли ёҳуд ҳаёт суви” романи таҳлили келтирилган. Мазкур роман замонавий ўзбек адабиётининг машҳур бадиий асарлардан бири хисобланади, жумладан таҳлил рамзий - фалсафий ёндашув асосида олиб