СПОРТ ТАРАЎЫНДАҒЫ ШЕТ ТИЛ ӨЗЛЕСТИРМЕЛЕРИН ДУРЫС ПАЙДАЛАНЫЎ ҲАҚҚЫНДА - Утепбергенов, А.Қ.; Кощанов, Ш.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада спорт сохасида чет тил сўзларининг ўзлаштирилиши ва фойдаланилиши ҳақидаги материаллар баён этилган.