ФРАЗЕОЛОГИЗМЛЕРДИҢ ГАЗЕТА ТЕМАЛАРЫ РЕТИНДЕ ҚОЛЛАНЫЎЫ - Қурбаниязов, Д. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада қорақалпоқ тилшунослигида фразеологизмларнинг ўрганилишига қисқача тўхтаб ўтилди. Унда фразеологизмларнинг газета мақолаларининг сарлавҳаси сифатида қўлланилиши таҳлил қилинди. Умумхалқ фразеологизмлари ва газета фразеологизмлари аниқланди.