ОБ УВЕЛИЧЕНИИ КОЛИЧЕСТВА ЗАИМСТВОВАНИЙ В СОВРЕМЕННОМ КАРАКАЛПАКСКОМ ЯЗЫКЕ - Кощанов, К.М.; Кощанов, Ш.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақола қорақалпоқ тилининг чет тиллардан олинган ўзлашмалар ҳисобидан бойишига бағишланган.