“БИСМИЛЛАҲ” ТАФСИРИ - Ишаев, Ж.Э. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мазкур мақола Қуръон илмига оид. Унда “Басмала”нинг тафсири ҳақида сўз юритилади. Шу билан бирга унинг фазилати ҳақидаги маълумотлар келтирилган. Маълумотлар ишончли манбалардан олинган. Турли ривоятлар қиёсланган.