УРОКИ С НАЧИНАЮЩИМИ ВОКАЛИСТАМИ - Балтаниязов, С.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада “Вокал” фанининг мақсад ва вазифалари, қўшикчининг вокал ижрочилиги сирларини ўзлаштириши, вокал дарсларини тўғри ташкил этиш ҳамда вокал ўкитувчисининг касбий хусусиятлари ёритилган.