MAIN PROBLEMS OF PROVIDING PSYCHOLOGICAL SERVICE TO THE FAMILY - Akramova, F.A. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Оилавий психологик хизматни олиб боришда оила ҳақидаги билим ва малакалар зарурдир. Мақолада оилага психологик маслаҳатни олиб боришда оила типлари, оила вазифаларининг бажарилиши даражалари, оилаларнинг ижтимоий-психологик ва демографик характеристикаларини билиш зарурлиги асосланган, муҳим тавсиялар берилган.