РЕАЛИЗАЦИЯ МЕЖКУЛЬТУРНОЙ КОММУНИКАЦИИ НА УРОКЕ РУССКОГО ЯЗЫКА - Шынназарова, С.; Мамбеткаримова, Ф.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада «маданиятлараро коммуникация», тушунчаси ва унинг рус тили дарсига тадбиқ этиш йуллари ва усуллари очиб берилган.