Формирование информационной культуры у будущих учителей в высших образовательных учреждениях Республики Узбекистан - Рахимов, Б.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада ахборот маданияти моҳияти ва уни шакллантириш муаммолари таҳлил этилган. Шунингдек, унда мазкур масалаларни ҳал қилишнинг ахборот-комуникатив технологиялари воситасида юзага келган янги имкониятлари тавсифланади. Мақолада ахборотлашган жамият шароитида ахборот маданиятига қўйиладиган янги талаблар таҳлил этилган ва уни шакллантириш йўллари кўрсатиб берилган.