TYPES OF WRITING ACTIVITIES IN TEACHING FOREIGN LANGUAGE - Elmuratova, Z. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада чет тилини ўқитишнинг муҳим кўникмаси хисобланган ёзув маданияти хақида сўз юритилади. Мақола муаллифи чет тилини ўрганувчиларга ёзув машқларини бўйича тавсиялар беради. Ёзув топшириқлари ўқитиш жараёнида янги материални ўзлаштиришга, шу жумладан, талабаларнинг билимларини текширишда ва бахолашга бевосита хизмат килади.