СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ НАУЧНО - ИССЛЕДОВАТЕЛЬСКОЙ КОМПЕТЕНТНОСТИ СТУДЕНТОВ ПРИ ОБУЧЕНИИ АНГЛИЙСКОМУ ЯЗЫКУ В ВЫСШИХ УЧЕБНЫХ ЗАВЕДЕНИЯХ - Бурибаева, А.И. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада олий ўқув юртларида инглиз тилини ўқитишда талабаларнинг илмий-тадқиқот салоҳиятини оширишга асосланган масалалар ёритилган.