КОЛЛАБОРАТИВНЫЙ ПРОЕКТ КАК ОДИН ИЗ МЕТОДОВ ОБУЧЕНИЯ СТУДЕНТОВ В ПЕДАГОГИЧЕСКИХ ВУЗАХ - Арипова, М.Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада педагогика институтларида “Рус адабиёти тарихи” фани машғулотида коллаборатив лойиҳадан фойдаланиш муҳокама қилинади. А.С. Пушкиннинг “Кичик фожеалар” мавзусидаги семинар машғулоти мисолида. “Кичик фожеалар”нинг ижодий нияти ва яратилиш тарихи. Европа адабиёти билан алоқа.