ДИСТАНЦИОННОЕ ОБУЧЕНИЕ ОСНОВНАЯ ФОРМА ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ В СИСТЕМЕ ПРОФЕССИОНАЛЬНОГО ОБРАЗОВАНИЯ - Амонтурдиев, Б.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Масофавий таълим - таълимни ислоҳ қилишнинг назарий ва амалий жиҳатлари, миллий таълим тизими олдида турган муаммоларнинг аксариятини ҳал етиши лозим. Шунингдек, таълимни бошқариш ва талабалар ўқишини рўйхатдан ўтказиш электрон тизимини жорий етиш, шунингдек, ахборот-коммуникация воситалари орқали масофавий таълим платформасидан фойдаланиш бўйича ўқитувчиларнинг малакасини ошириш учун махсус курслар ташкил этиш.