СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ РАБОТЫ СТУДЕНТОВ В ИНТЕРНЕТ СЕТЯХ - Атоев, Э.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада ѐшлар орасида Интернетдан фойдаланиш маданиятини шакллантириш, ўзларини дунѐқарашидаги салбий маълумотлар таъсиридан ҳимоя қилиш, инсон тафаккурига зарарли бўлган маълумотларни ажрата олиш қобилияти ва ўзларини бундай маълумотлардан ҳимоя қилиш учун ҳимоя иммунитетини шакллантириш бўйича фикрлар ўртага ташланади.