АДАМЗАТ ЖƏМИЙЕТИНИҢ РУЎХЫЙ-МƏДЕНИЙ ТУРМЫСЫНДА ИМПРОВИЗАЦИЯНЫҢ КЕЛИП ШЫҒЫЎ ЗƏРҮРЛИКЛЕРИ - Матимов, К.Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада антик адабиёти ва қорақалпоқ адабиёти тарихида импровизация адабий ҳодисасининг пайда бўлиши манбалари, шаклланиш босқичлари, ривожланиш тарихи сўз этилган.