ҚАРДОШЛИК МАВЗУСИДА ШЕЪРИЙ ТУРКУМ ЯРАТИШ ТАЖРИБАСИДАН (И.Юсупов лирикаси мисолида) - Қурамбоева, Г. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада атоқли шоир И.Юсупов лирикаси мисолида шеъриятда туркум яратиш тажрибаси ҳақида сўз юритилади. Ўзбек ва қорақалпоқ шоирларининг қардошлик мавзусидаги шеърларининг ижодий ўзига хос қирралари очиб берилади.