BELGI BILDIRUVCHI SO‘ZLARNING METAFORA HOSIL QILISHDAGI O‘RNI (Shavkat Rahmon ijodi misolida) - Yunusova, D. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада белгини билдирувчи сўзларнинг метафора ҳосил қилишдаги ўрни таҳлил қилинган. Шунингдек, Шавкат Раҳмон ижодида белгини билдирувчи метафораларнинг ҳосил бўлиш йўллари, тил воситаларидан унумли фойдаланиш имкониятлари ўрганилган.