TO THE QUESTION OF SEARCH FOR UPBRINGING THOUGHTS IN THE ANALYSIS OF PUBLICATIONS ON ISLAMIC CULTURE - Kadyrov, K.B. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада ислом маданиятини таҳлил этишдаги турли нашрий манбаларнинг тарбиявий фикрлари ўрганилган, муаллиф томонидан бу борадаги соҳа мутахассисларининг илмий асарлари ва фикрлари таҳлил этилган.