СУФИЗМ-ИСЛАМДАҒЫ ГУМАНИСТЛИК ТӘЛИЙМАТ - Атамуратова, М.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада суфийлик талиймоти умуминсоний қадиятлар даражасига кўтарилган исломий фалсафий таълимот сифатида кўриб чиқилади ва унинг инсонпарварлик ғояларининг инсон камолотидаги аҳамияти мухокама қилинади.