МИЙНЕТ РЕСУРСЛАРЫНЫҢ ҚӘЛИПЛЕСИЎИНДЕ ДЕМОГРАФИЯЛЫҚ ТИЙКАРЛАР - Утепова, Г.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Тавсия этилаётган мақолада ҳалқ ва меҳнат ресурсларини методологик ўрганишнинг қатар аҳамиятли ижтимоий-иқтисодий ва демографик масалалари ҳақида сўз этилади.