METHODS FOR TOPONIMIC RESEARCH OF OBJECTS - Seitniyazov, Q.M.; Baltabaev, O.O. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақола географик объектларни топонимик методлар асосида ўрганиш масалаларига бағишланган бўлиб, унда топонимика фанининг тадқиқот усуллари ҳақида, тадқиқот усулларининг таҳлили, топонимик тадқиқотларда илмий манбалар ва дала маълумотларидан фойдаланиш бўйича фикрлар баён этилган.