ЗАДАЧА НЕВАНЛИННЫ – ПИКА В МАТРИЧНОЙ ОБЛАСТИ - Нарекеев, Б.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада поликристалл кремний асосида қуѐш элементларининг ѐруғлик ва температура таъсирида деградациясига теги- шли экспериментал натижалар келтирилган. Қуѐш элементларининг деградациясига никел атомлари билан легирлашнинг таъсири кўрсатилган.