РАДИОНУКЛИД 7ВЕ В МЕСЯЧНЫХ 2018 ГОДА И ЛЕТНЕ-ОСЕННИХ АТМОСФЕРНЫХ ВЫПАДЕНИЯХ 2019 ГОДА В ГОРОДЕ ТАШКЕНТЕ - Базарбаев, Н.Н.; Эшназаров, А.И.; Махмудов, С.К.; Холбаев, И.; Чиндалиев, М.Х.; Холов, Д.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
2018 йилдаТошкентдаги хар ойлик атмосфера тушумлари гамма-спектрометрик усулида тадқиқот қилинди. Ўлчовлар натижалари хар ойлик ҳўл тушумлар, температура, намлик ва чанглик микдорлари билан солиштирилди.