ПРОБЛЕМЫ ЗДОРОВЬЕСБЕРЕЖЕНИЯ ПОДРАСТАЮЩЕГО ПОКОЛЕНИЯ В СОВРЕМЕННОЙ ОБРАЗОВАТЕЛЬНОЙ ПРАКТИКЕ - Шлюбуль, Е.Ю.; Ажиев, А.Б.; Жаксымуратова, Э.С. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақола соғлиқни муҳофаза қилишнинг моҳияти уни билдирувчи атамалар орқали очиб беришга қаратилган. Таълим олувчилар саломатлигини муҳофаза қилиш контекстида педагогик фаолиятни олиб бориш бўйича аниқ амалий тавсиялар берилган.