BEYKER-KEMPBEL-XAUZDORF FORMULASIGA OID BIR MASALANING YECHILISH METODIKALARI - Yavidov, B.; Saburova, G.; Nurimbetov, K.; Ollomberganova, M. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Maqolada Beyker-Kempbel-Xauzdorf munosabati bilan bogʻliq xususiy bir masala qaralgan. Masalaning oʻquv adabiyotlarida qay tarzda ishlanilishi muhokama etilgan. Xuddi shu masalaning maqolada uch usulda ishlanishi keltirilgan. Amaliy mashgʻulotlarda masalalarning turli usullarda ishlanishi mashgʻulot sifati va studentlarning amaliy koʻnikmalarining yuksalishiga xizmat qilishi ta’kudlangan.