МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ ПСИХОЛОГИК ХИЗМАТИНИНГ АМАЛДАГИ МОДЕЛИ - Турғунов, А.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада амалдаги мактабгача таълим ташкилоти психологик хизмат фаолиятининг модели ва стратегияси ҳақида сўз юритилган. Педагог-психологнинг мактабгача таълим психологик хизматидаги фаолияти, бурч, масъулияти, имкониятлари, уни ташкил этишдаги камчиликлари тўғрисидаги маълумотлар келтирилган.