MS EXCEL ПРОГРАММАСЫ ЖӘРДЕМИНДЕ ТРАНСПОРТ МӘСЕЛЕСИН ПОТЕНЦИАЛЛАР УСЫЛЫ МЕНЕН ШЕШИЎ - Жалелов, Р.М.; Жалелов K.М. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Мақолада чизиқли дастурлашнинг транспорт масаласининг экономика йўналмшидаги тутган ўрни ҳақида сўз боради. MS Excel программаси ёрдамида бу масалани потенциаллар усулидан фойдаланиб ечиш кўриб чиқилган.