USING AUTHENTIC TEXTS IN FOREIGN LANGUAGES CLASSSES - Дjumabaeva V.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Ушбу мақолада чет тилларини ўқитишда аутентик материаллардан фойдаланиш усуллари келтирилган. Аутентик таълим вазифалари матн билан ўзаро рағбатлантириш ва синфдан ташқари манбалар, ахборотлар билан ишлаш жараёнида амалга ошириладиган операцияларга асосланган.