BIOKIMYO FANINI O‘QITISHDA KEYS USULINI QO‘LLASH MASALALARI - Amonova, H.I.; Niyazov, L.N. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Maqolada oliy tibbiyot ta’limida biokimyo fanini o‘qitishda keys usulini qo‘llash hamda keys bilan auditoriyada ishlash bo‘yicha nazariy ma’lumotlar hamda amaliy takliflar keltirilgan. Dars jarayonida keyslarni qo‘llash talabalarning amaliy ko‘nikmalarini va ijodiy yondashuvini rivojlantirishi aniqlangan.