ВЛИЯНИЕ ДУХОВНО-ЭСТЕТИЧЕСКОГО ВОСПИТАНИЯ НА РАЗВИТИЕ ЛИЧНОСТИ В ПРОЦЕССЕ ОБРАЗОВАНИЯ - Абдурахманова, А.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2020)
Давлат ёшларга катта эътибор қаратмоқда, давлат сиёсатининг устувор йўналиши сифатида белгиланган, келажак авлоднинг маънавий ва эстетик тарбиясини шакллантириш вазифалари меърий ҳужжатларда белгилаб берилган. Педагогик фаолиятда талабаларни маънавий, аҳлоқий ва эстетик йўналишда тарбиялаш муҳим омил хисобланади.